DBA zonwering logo
Afspraak maken

Maak een afspraak

We komen graag langs om je wensen samen te bespreken. Als je een afspraak maakt, ben je verzekerd van persoonlijk advies. Afspraken zijn altijd 100% vrijblijvend en wij rekenen er nooit kosten voor.

Of vul onderstaand formulier in

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

Over ons

Maak je leefruimte gezonder.

Neem controle over je privacy.

Geniet meer van je tuin.

Slaap beter.

Er zijn talloze redenen om lichtinval in en rondom je huis zelf te willen reguleren. Het is sinds maart 2010 onze missie om jou die controle te geven, zodat jij van sfeer en schaduw kan genieten op jouw manier.

Werkwijze

Zo gaan we te werk

werkschema dba zonwering

Ons verhaal

DBA Zonwering in een notendop

In het hartje van De Meern huist DBA Zonwering. Als zonweringsbedrijf voor de regio Utrecht en omstreken zijn wij helemaal gespecialiseerd in alle soorten zonwering op maat. Zonwering voor buiten én binnen. Vertel ons je wensen en wij realiseren het vakkundig, stijlvol en voor eerlijke prijzen.

Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in de zonweringbranche bij bedrijven zoals Janssen de Bilt Zonwering en Havaro in Dordrecht, ontstond voor David Broekman de mogelijkheid in maart 2010 te starten als nevenactiviteit van Schildersbedrijf DBS Schilderwerken. Eigenaar Ide de Boer vond een zonweringsbedrijf een mooie aanvulling op de schildersactiviteiten. In 2012 kwam aan deze veelbelovende samenwerking een einde, door het plotseling overlijden van de heer De Boer. Dat was het moment dat David Broekman besloot het zonweringsbedrijf DBA voort te zetten als zelfstandig ondernemer.

Door de jaren heen is een solide reputatie opgebouwd door hard te werken, vakmanschap te leveren en eerlijke prijzen hanteren. Daardoor worden we inmiddels erkend en mogen we werken met vooraanstaande merken zoals Brustor, mySun, Zonnelux, Sun Circle, Schlappie Markiezen en Unilux, tegen eerlijke prijzen waar onze klanten van profiteren.

David Broekman is onze trotse en altijd vrolijke eigenaar. Als je ons belt of mailt, of een afspraak inplant, is er een hele grote kans dat je David te spreken krijgt. Samen met zijn vrouw Natasja en een team van vakmannen en -vrouwen, werken ze elke dag hard om sfeer en schaduw in het leven mensen te brengen.

David Broekman DBA Zonweringf

David Broekman, eigenaar DBA Zonwering

Wil je eens over jouw wensen praten met iemand die verstand heeft van zonwering?

Neem vrijblijvend contact op.

Gratis offerte

Gratis offerte aanvragen

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

5 zekerheden

100% gratis en geen verplichtingen. Je zit nergens aan vast.

Je betaald nooit aanbetalingskosten en ook geen voorrijkosten.

Altijd gratis inmeting.

Minimaal 2 jaar volledige garantie op alles en 5 jaar garantie op de motor.

Alles van a-tot-z goed geregeld.

100% vrijblijvend

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.