DBA zonwering logo
Afspraak maken

Maak een afspraak

We komen graag langs om je wensen samen te bespreken. Als je een afspraak maakt, ben je verzekerd van persoonlijk advies. Afspraken zijn altijd 100% vrijblijvend en wij rekenen er nooit kosten voor.

Of vul onderstaand formulier in

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

Project

Slim zonnescherm voor Ron uit Maarssen

Maarssen

Project beschrijving

Ron kwam naar ons met een uitdagende vraag. Hij zit graag buiten en soms is het dan lekker om wat schaduw te pakken in plaats van altijd in de volle zon te zitten. Maar waar zou je een zonnescherm kunnen plaatsen in zijn geval? Er is namelijk heel weinig ruimte boven de deur. Er is een heel smal gootje met direct daarboven al de dakgoot.

Ook als de ruimte beperkt is, kunnen we daar slimme en passende oplossingen voor verzinnen!

  • Als vrije doorloop onder het scherm belangrijk is, dan is een knikarmscherm om te beginnen een goede oplossing.
  • Vervolgens keken we naar een slim, smal ontwerp knikarmscherm dat minimale ruimte inneemt. Bij Ron stelden we voor om een mooi smal scherm te installeren van Tanaro met fraai afgewerkte platstrippen.
  • De cassette van Tanaro (de behuizing waar het scherm in oprolt) is kleiner dan van andere merken en daarom ideaal in dit scenario.
  • Daarbij hebben we extra aandacht besteed aan veilige montage. Want als een cassette een kleiner oppervlakte inneemt, wordt de stress van de draagkracht over een kleiner oppervlakte verdeeld en daarom hoger. Maar door alles goed te verankeren kan Ron met gerust hart de zonwering open laten als hij even boodschappen gaat doen. Deze kan prima tegen een stootje wind of een regenbui!

Het doek van de Tanaro is mooi afgewerkt met een water- en vuilafstotende nabehandeling, waardoor deze extra lang kleurecht blijft. Het resultaat is een slimme oplossing voor een praktisch probleem!

Twijfel jij ook of er wel genoeg ruimte is voor zonwering? Vraag het ons en we verkennen samen vrijblijvend de mogelijkheden!

Wil je eens over jouw wensen praten met iemand die verstand heeft van zonwering?

Neem vrijblijvend contact op.

Gratis offerte

Gratis offerte aanvragen

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

5 zekerheden

100% gratis en geen verplichtingen. Je zit nergens aan vast.

Je betaald nooit aanbetalingskosten en ook geen voorrijkosten.

Altijd gratis inmeting.

Minimaal 2 jaar volledige garantie op alles en 5 jaar garantie op de motor.

Alles van a-tot-z goed geregeld.

100% vrijblijvend

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.