DBA zonwering logo
Afspraak maken

Maak een afspraak

We komen graag langs om je wensen samen te bespreken. Als je een afspraak maakt, ben je verzekerd van persoonlijk advies. Afspraken zijn altijd 100% vrijblijvend en wij rekenen er nooit kosten voor.

Of vul onderstaand formulier in

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

Project

Terrasschermen met autovolants voor René en Petra

Tienhoven

Project beschrijving

René en Petra wonen in een prachtig alleenstaand huis in Tienhoven, met een brede levendige tuin. Ze kunnen mooi uitkijken op hun tuin vanwege de hoge glazen deuren en ramen aan de achterzijde van hun huis. Helaas komt daardoor ook veel zon binnen en kan het ook erg warm worden. Datzelfde geldt ook buiten op het terras, waar ze willen kunnen genieten van hun tuin in aangename schaduw. Daar zijn gelukkig mooie oplossingen voor!

De gekozen oplossing zijn bijzondere terrasschermen geworden met autovolants. De schermen hangen diagonaal aan de gevels om zoveel mogelijk zon tegen te houden van boven, en als de zon laag begint te zakken, kunnen ze de autovolants uit doen. Zo blijft er ook veel ruimte over, vergeleken met een knikarmscherm. Nu kunnen René en Petra genieten van koele binnenruimtes en heerlijk ontbijten, lunchen of dineren buiten, zonder last te hebben van een felle, brandende zon.

Ben jij opzoek naar een praktische vorm van zonwering voor jouw huis? Dan is een uitvalscherm misschien iets voor jou, voor extra gemak hebben wij ook schermen die elektrisch te bedienen zijn.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of vraag gerust een gratis offerte aan.

VORIG project

Wil je eens over jouw wensen praten met iemand die verstand heeft van zonwering?

Neem vrijblijvend contact op.

Gratis offerte

Gratis offerte aanvragen

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

5 zekerheden

100% gratis en geen verplichtingen. Je zit nergens aan vast.

Je betaald nooit aanbetalingskosten en ook geen voorrijkosten.

Altijd gratis inmeting.

Minimaal 2 jaar volledige garantie op alles en 5 jaar garantie op de motor.

Alles van a-tot-z goed geregeld.

100% vrijblijvend

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.