DBA zonwering logo
Afspraak maken

Maak een afspraak

We komen graag langs om je wensen samen te bespreken. Als je een afspraak maakt, ben je verzekerd van persoonlijk advies. Afspraken zijn altijd 100% vrijblijvend en wij rekenen er nooit kosten voor.

Of vul onderstaand formulier in

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

Project

Terrasscherm & screens voor Loes en Jip

De Meern

Project beschrijving

Loes & Jip hebben een fraaie, moderne woning met een mooie tuin in De Meern. Ze vroegen ons mee te denken met enkele zonwerende wensen.

Tegenwoordig werken ze veel meer vanuit huis. Daaruit is de wens ontstaan om gecontroleerder met licht om te gaan. Daarnaast willen ze 's avonds privacy. Ook worden de zomers steeds heter en zochten ze naar een manier om intelligent warmte te weren, zonder meteen allerlei blazende airco's. En tot slot wilden graag een terrasscherm voor de gezelligheid en sfeer om lekker buiten te kunnen zitten.

Dat is een prima wensenlijstje waar wij wel wat slimme oplossingen voor konden voorstellen.

Bij Loes en Jip stelden we voor om zonwerende screens te installeren. Screens zijn heel breed toepasbaar en bieden allerlei intelligente voordelen:

  • Ze bieden de meeste passieve verkoeling en kunnen tot wel 90% van de warmte-energie buiten houden.
  • Sommige screens hebben een intelligente werking waarbij je wel naar buiten kunt kijken, maar niet naar binnen. Hierdoor heb je niet dat ingesloten gevoel, maar kan je wel genieten van je privacy.
  • En tot slot voorkomen dergelijke screens ook hinderende reflectie op schermen en tv's.

Tijdens ons eerste bezoek aan Loes & Jip hadden we alle ramen al opgemeten. Zo konden we na hun keuze direct een gerichte offerte samenstellen waarin we alle details netjes opgenomen hadden.


Naast de screens hebben we ook een mooi terrasscherm op maat mogen plaatsen. Een terrasscherm is een zonnescherm dat vrijwel horizontaal aan de gevel hangt en uitrolt. Wanneer het niet gebruikt wordt, rust het opgerold in de cassette – die tevens bescherming biedt.

Een terrasscherm is perfect geschikt om een schaduwplek te creëren in de tuin, op het balkon of op het terras, maar ook om ervoor te zorgen dat zonlicht en warmte niet binnenshuis kunnen komen. Het doek beschermt in de meeste gevallen tegen wel 99% van de schadelijke UV-straling. Dat is fijn voor jezelf en de kinderen die eronder spelen, maar zorgt er ook voor dat je meubels minder snel verkleuren. Daarnaast biedt het ook beschutting tegen neerslag en wind.

Kortgezegd: een regelrechte investering in je huis! Zo ook voor Loes & Jip die nog jarenlang extra plezier kunnen hebben van hun huis.

Wil je eens over jouw wensen praten met iemand die verstand heeft van zonwering?

Neem vrijblijvend contact op.

Gratis offerte

Gratis offerte aanvragen

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

5 zekerheden

100% gratis en geen verplichtingen. Je zit nergens aan vast.

Je betaald nooit aanbetalingskosten en ook geen voorrijkosten.

Altijd gratis inmeting.

Minimaal 2 jaar volledige garantie op alles en 5 jaar garantie op de motor.

Alles van a-tot-z goed geregeld.

100% vrijblijvend

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.