DBA zonwering logo
Afspraak maken

Maak een afspraak

We komen graag langs om je wensen samen te bespreken. Als je een afspraak maakt, ben je verzekerd van persoonlijk advies. Afspraken zijn altijd 100% vrijblijvend en wij rekenen er nooit kosten voor.

Of vul onderstaand formulier in

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

Project

Screens met zonnecellen voor Rogier

Vleuten

Project beschrijving

Rogier en zijn vriendin wonen in een mooi vrijstaand huis in Vleuten en hebben een hele moderne high-tech oplossing laten installeren. We hebben superstrakke en 100% draadloos afgewerkte screens gemonteerd die op zonne-energie werken!

Dit is helemaal 100% draadloos. Oftewel: geen gaten boren en kabelgootjes leggen! Een stroomaansluiting is niet meer nodig. Dit is dus ideaal voor huizen die al mooi strak gestucte muren hebben. Of tuinhuisjes zonder stroomaansluiting. Want er is geen enkele vorm van bekabeling of stroom meer nodig.

Benieuwd hoe het werkt? De screens hebben een ingebouwd zonnepaneel dat zorgt voor het opladen van een onzichtbaar weggewerkte accu (volledig beschermd weggewerkt in de behuizing). En die accu vormt de energiebron voor de motor waarmee je de screens laat zakken of ophaalt. Mooi toch?

Direct zonlicht is niet noodzakelijk, je hebt genoeg aan gewoon daglicht. Twijfel je? Gewoon even vragen aan ons, we kunnen altijd even vrijblijvend meedenken met je.

Naast de screens hebben ook een mooi terrasscherm op maat geplaatst. De naam zegt het al: een terrasscherm is een mooi breed zonnescherm dat horizontaal over het hele terras uitrolt. Als het niet in gebruik is, wacht het rustig op een nieuwe zonnige dag in de cassette – die tevens bescherming biedt.

Dat zijn twee mooi investeringen in hun huis! Wat Rogier en zijn vriendin betreft mag de zon wel komen nu!

Wil je eens over jouw wensen praten met iemand die verstand heeft van zonwering?

Neem vrijblijvend contact op.

Gratis offerte

Gratis offerte aanvragen

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

5 zekerheden

100% gratis en geen verplichtingen. Je zit nergens aan vast.

Je betaald nooit aanbetalingskosten en ook geen voorrijkosten.

Altijd gratis inmeting.

Minimaal 2 jaar volledige garantie op alles en 5 jaar garantie op de motor.

Alles van a-tot-z goed geregeld.

100% vrijblijvend

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.