DBA zonwering logo
Afspraak maken

Maak een afspraak

We komen graag langs om je wensen samen te bespreken. Als je een afspraak maakt, ben je verzekerd van persoonlijk advies. Afspraken zijn altijd 100% vrijblijvend en wij rekenen er nooit kosten voor.

Of vul onderstaand formulier in

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

Project

Zonwerende screens bedrijfspanden Barendrecht

Barendrecht

Project beschrijving

Van Vliet Bedrijfsmakelaars & Adviseurs beheert diverse mooie bedrijfspanden in Barendrecht. Ze vroegen ons om een moderne, slimme zonwerende oplossing voor zeven panden te realiseren die toe waren aan vernieuwing.

Dit pand was na 20 jaar namelijk toe aan nieuwe zonwering. Ook voor bedrijfspanden hebben we veel expertise in huis om daar optimale zonwering voor uit te zoeken, rekening houdend met geldende wettelijke eisen. Want veel bedrijfspanden hebben te maken met strengere wettelijke eisen omtrent beeldschermreflectie en kantoorklimaat.

Zo kwamen voor deze panden uit op een esthetische aantrekkelijke én praktische oplossing met zonwerende screens. Daarbij hebben we extra zorg besteed aan het uitzoeken van een hoogwaardig screenmateriaal, om maximaal voordeel eruit te halen en tegelijkertijd aan de wettelijke vereisten te voldoen.

De 7 grootste voordelen van kwalitatief goede screens

Screens zijn ideaal voor bedrijfspanden en kantoren. Vanzelfsprekend zijn ze zonwerend, maar de lijst met voordelen is groter. Hier nog 7 extra voordelen van kwalitatief goede screens:

  1. De meest windbestendige vorm van zonwering
  2. Inbraakwerend
  3. Anti-beeldschermreflectie. Noodzakelijk voor plekken waar schermen staan.
  4. Houdt ook heel effectief warmte buiten, wat scheelt in de energiekosten
  5. Ook al zijn de doeken doorzichtig, ze beschermen alsnog tegen 99% van de schadelijke UV-straling waardoor meubels minder snel verkleuren.
  6. Bieden elegante privacy en beschermen tegen nieuwsgierige ogen van buitenaf: je kan wel naar buiten kijken, maar niet naar binnen.
  7. Ze zijn ook geluidsisolerend, wat medewerkers helpt met hun concentratie om ongestoord te werken.

Besparing op energiekosten

Uit onderzoek van TNO alsook European Solar Shading Organization (ES-­‐SO) blijkt dat je met zonwering ook geld bespaart. Want zonwering heeft een positief effect op de vereiste energie voor verwarming en koeling. Zo schat ES-­‐SO het energiebesparingspotentieel van dynamische zonweringsystemen op 30% voor koeling en 14% voor verwarming. En in een ander onderzoek kwam TNO tot de conclusie dat met buitenzonwering de vraag naar koeling sterk afnam (al snel 50%).

Al met al heeft dat ertoe geleid dat de deze zeven panden weer helemaal toekomstbestendig en voor de medewerkers een fijne werkplek zijn!

Wil je eens over jouw wensen praten met iemand die verstand heeft van zonwering?

Neem vrijblijvend contact op.

Gratis offerte

Gratis offerte aanvragen

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

5 zekerheden

100% gratis en geen verplichtingen. Je zit nergens aan vast.

Je betaald nooit aanbetalingskosten en ook geen voorrijkosten.

Altijd gratis inmeting.

Minimaal 2 jaar volledige garantie op alles en 5 jaar garantie op de motor.

Alles van a-tot-z goed geregeld.

100% vrijblijvend

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.