DBA zonwering logo
Afspraak maken

Maak een afspraak

We komen graag langs om je wensen samen te bespreken. Als je een afspraak maakt, ben je verzekerd van persoonlijk advies. Afspraken zijn altijd 100% vrijblijvend en wij rekenen er nooit kosten voor.

Of vul onderstaand formulier in

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

Project

Luifels in huisstijl voor Salus

Utrecht

Project beschrijving

In een prachtig historisch pand in de binnenstad van Utrecht zit Salus. Salus is een Stads-spa, midden in het Museumkwartier. Het is een plek waar Utrechtenaren van alles vinden om zich goed te voelen er goed uit te zien: het bevat een haarstudio, huidsalon, pedicure en nagelstudio, winkel en een ruimte waar groepslessen worden gegeven.

We werden gevraagd om in de huisstijl van Salus luifels te monteren. Luifels hebben een mooie dubbele functionaliteit. Ze helpen met zowel zonwering en een aangenaam klimaat, alsook met de herkenbaarheid en uitstraling. De huisstijl van Salus is een elegant diapositief ontwerp (wit op zwart) met een rank en duidelijk lettertype, dat leuk accentueert met hun meer sierlijke en ronde logo. Die combinatie van kleuren en vormen pakt erg mooi uit op de luifels! Dat maakt ons werk alleen maar makkelijker.

Bijkomend voordeel van zwart is dat deze kleur ook de beste zonwerende eigenschappen heeft bij buitenzonwering. Donkere kleuren absorberen namelijk meer hitte (en lichte kleuren reflecteren meer), wat perfect is voor klimaatbeheersing binnen. Fijn is ook dat Salus in de zomers kan gaan besparen op de airco, wat ook beter is voor het klimaat uiteraard.

Omdat de luifels op de begane grond zijn, hebben we vanzelfsprekend ook rekening gehouden met de vrije doorloopruimte eronder.

Deze luifels zijn mogelijk gemaakt dankzij de steun van de ondernemers die het Bartholomeus Gasthuis (waar Salus een onderdeel van is) een warm hart toedragen (de gouden, zilveren en bronzen vrienden).

Als je binnenkort eens in de buurt bent, loop eens naar binnen bij Salus en ontdek al hun mogelijkheden om te ontspannen, ontmoeten en bewegen bij Yoga, Meditatie, Tai Ji of dansconditie. Of loop binnen voor advies, screening of een mooi verzorgingsproduct voor jezelf of om cadeau te geven.

Wil je eens over jouw wensen praten met iemand die verstand heeft van zonwering?

Neem vrijblijvend contact op.

Gratis offerte

Gratis offerte aanvragen

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

5 zekerheden

100% gratis en geen verplichtingen. Je zit nergens aan vast.

Je betaald nooit aanbetalingskosten en ook geen voorrijkosten.

Altijd gratis inmeting.

Minimaal 2 jaar volledige garantie op alles en 5 jaar garantie op de motor.

Alles van a-tot-z goed geregeld.

100% vrijblijvend

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.