DBA zonwering logo
Afspraak maken

Maak een afspraak

We komen graag langs om je wensen samen te bespreken. Als je een afspraak maakt, ben je verzekerd van persoonlijk advies. Afspraken zijn altijd 100% vrijblijvend en wij rekenen er nooit kosten voor.

Of vul onderstaand formulier in

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

Project

Binnen zonwering voor Thomas & Nancy

Vleuten

Project beschrijving

Thomas & Nancy hebben een fraaie, moderne woning in Vleuten. Tegenwoordig werken ze veel meer vanuit huis. Daaruit is de wens ontstaan om gecontroleerder met licht om te gaan in de woonkamer en bijkamer, de twee ruimtes waar ze veel tijd spenderen.

Samen hebben we allerlei mogelijkheden verkend. Uiteindelijk hebben ze gekozen voor een stijlvolle oplossing met houten jaloezieën in de woonkamer en shutters in de bijkamer aan de andere kant van het huis.

Tijdens ons bezoek hadden we alle ramen al opgemeten. Zo konden we na hun keuze direct een gerichte offerte samenstellen waarin we alle details netjes opgenomen hadden.

Na akkoord werden de werkzaamheden in overleg gepland en zijn we aan de slag gegaan. In de afwerking hebben we extra aandacht besteed in het mooi wegwerken van de elektronische motortjes die het geheel centraal aansturen. Het resultaat is een strakke en stijlvolle afwerking van hun woonkamer en bijkamer.

Wil je eens over jouw wensen praten met iemand die verstand heeft van zonwering?

Neem vrijblijvend contact op.

Gratis offerte

Gratis offerte aanvragen

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

5 zekerheden

100% gratis en geen verplichtingen. Je zit nergens aan vast.

Je betaald nooit aanbetalingskosten en ook geen voorrijkosten.

Altijd gratis inmeting.

Minimaal 2 jaar volledige garantie op alles en 5 jaar garantie op de motor.

Alles van a-tot-z goed geregeld.

100% vrijblijvend

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.