DBA zonwering logo
Afspraak maken

Maak een afspraak

We komen graag langs om je wensen samen te bespreken. Als je een afspraak maakt, ben je verzekerd van persoonlijk advies. Afspraken zijn altijd 100% vrijblijvend en wij rekenen er nooit kosten voor.

Of vul onderstaand formulier in

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

Vouw-en schuifluiken

Een spel van licht en vlakken

Schuif- en vouwluiken zijn interessant als zonwering. Tegelijk functioneren vouwluiken ook prima als geluids- en privacyscherm of juist als stijlelement aan uw woning of kantoor. Ze maken van sobere gevels aantrekkelijke blikvangers. Hoe dan ook, vouwluiken aan een pand zorgen voor een fascinerend spel van licht en vlakken.

Bestand tegen weer en wind

De horizontaal werkende vouwluiken zijn bestand tegen weer en wind. Zelfs in de Nederlandse kustprovincies kunnen ze zonder voorbehoud worden aanbevolen. Handmatig, of met één druk op de knop beweeg je de schuifluiken soepel in elke gewenste positie.

Hollands kwaliteit en Zwitserse precisie

Wij werken o.a. met het merk SunCircle. Die gebruiken voor hun schuifluiken en voor de verticaal werkende vouwluiken Hawa-componenten. Hawa is een Zwitserse fabrikant van beslagsystemen. Op deze manier wordt echte Zwitserse precisie met de oer-Hollandse kwaliteit gecombineerd.

Wil je eens over jouw wensen praten met iemand die verstand heeft van zonwering?

Neem vrijblijvend contact op.

Gratis offerte

Gratis offerte aanvragen

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

5 zekerheden

100% gratis en geen verplichtingen. Je zit nergens aan vast.

Je betaald nooit aanbetalingskosten en ook geen voorrijkosten.

Altijd gratis inmeting.

Minimaal 2 jaar volledige garantie op alles en 5 jaar garantie op de motor.

Alles van a-tot-z goed geregeld.

100% vrijblijvend

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.