DBA zonwering logo
Afspraak maken

Maak een afspraak

We komen graag langs om je wensen samen te bespreken. Als je een afspraak maakt, ben je verzekerd van persoonlijk advies. Afspraken zijn altijd 100% vrijblijvend en wij rekenen er nooit kosten voor.

Of vul onderstaand formulier in

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

Uitvalschermen

Wat is een uitvalscherm?

Een zonnescherm komt in heel veel verschillende soorten, maten en uitvoeringen. In de branche zul je ons de term 'uitvalscherm' wel eens horen zeggen, maar wat is dat nu eigenlijk? Een uitvalscherm is een zonwerend doek dat diagonaal aan de gevel hangt. Daardoor is de ruimte onder het scherm niet bruikbaar, maar worden zonlicht en warmte wel uitstekend buitenshuis gehouden. Een uitvalscherm is dus perfect geschikt voor onder andere appartementen, kantoren en bovenverdiepingen. 

Uitvalscherm of knikarmscherm?

Het grote verschil tussen een uitvalscherm en knikarmscherm is dat de ruimte onder een uitvalscherm niet praktisch bruikbaar is, terwijl je onder een knikarmscherm gezellig kunt zitten. Knikarmschermen worden vaker gebruikt voor tuinen en terrassen, waar uitvalschermen meer geschikt zijn voor kantoren, voortuinen en bovenverdiepingen.

Is een uitvalscherm iets voor mij?

Ben je op zoek naar een praktische vorm van zonwering voor de voortuin, je kantoor of appartement? Dan is een uitvalscherm iets voor jou. Voor extra gemak kun je een scherm kiezen dat elektrisch te bedienen is.

Omdat geen mens hetzelfde is, bieden wij een enorm assortiment aan ontwerpen en kleuren van doeken. Deze doeken zijn altijd van gerenommeerde merken, zodat wij kwaliteit kunnen garanderen. Zo vinden we altijd een zonweringsdoek dat bij je past. 

Wil je eens over jouw wensen praten met iemand die verstand heeft van zonwering?

Neem vrijblijvend contact op.

Gratis offerte

Gratis offerte aanvragen

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

5 zekerheden

100% gratis en geen verplichtingen. Je zit nergens aan vast.

Je betaald nooit aanbetalingskosten en ook geen voorrijkosten.

Altijd gratis inmeting.

Minimaal 2 jaar volledige garantie op alles en 5 jaar garantie op de motor.

Alles van a-tot-z goed geregeld.

100% vrijblijvend

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.