DBA zonwering logo
Afspraak maken

Maak een afspraak

We komen graag langs om je wensen samen te bespreken. Als je een afspraak maakt, ben je verzekerd van persoonlijk advies. Afspraken zijn altijd 100% vrijblijvend en wij rekenen er nooit kosten voor.

Of vul onderstaand formulier in

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

Terrasoverkappingen

Wat zijn terrasoverkappingen?

Met een terrasoverkapping kun je nog langer genieten van het terrasseizoen. Maak het terras onderdeel van huis en tuin en verleng je woonkamer met de perfecte cross over tussen zonwering en serre. Wordt het een beetje fris? Laat terrasverwarming in je overkapping monteren! Zo wordt elke avond een zwoele zomeravond. 

Terrasoverkapping of knikarmscherm?

Een knikarmscherm is perfect geschikt als zonwerende oplossing voor terras en tuin. Ben je op zoek naar een wat meer standvastige en permanente oplossing die ook op de wat meer onstuimige dagen bescherming biedt? Denk dan eens aan een terrasoverkapping. Deze kunnen tegen een stootje en kunnen zelfs worden uitgerust met verwarming. Wil je toch liever wat flexibeler met je ruimte én zonlicht omgaan? Dan is een knikarmscherm perfect.

Is een terrasoverkapping iets voor mij?

Ben je een buitenmens en wil je graag het heel jaar door barbequeën, buiten eten of gewoon lekker van je tuin genieten? Dan is een terrasoverkapping onmisbaar voor jou! Onze terrasoverkappingen zijn veelzijdig inzetbaar en bieden het hele jaar bescherming tegen de elementen.

Wil je eens over jouw wensen praten met iemand die verstand heeft van zonwering?

Neem vrijblijvend contact op.

Gratis offerte

Gratis offerte aanvragen

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

5 zekerheden

100% gratis en geen verplichtingen. Je zit nergens aan vast.

Je betaald nooit aanbetalingskosten en ook geen voorrijkosten.

Altijd gratis inmeting.

Minimaal 2 jaar volledige garantie op alles en 5 jaar garantie op de motor.

Alles van a-tot-z goed geregeld.

100% vrijblijvend

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.