DBA zonwering logo
Afspraak maken

Maak een afspraak

We komen graag langs om je wensen samen te bespreken. Als je een afspraak maakt, ben je verzekerd van persoonlijk advies. Afspraken zijn altijd 100% vrijblijvend en wij rekenen er nooit kosten voor.

Of vul onderstaand formulier in

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

Serrezonwering

Wat is serrezonwering?

Een serre is ideaal om in het voor- en naseizoen, beschermd van de elementen, nog te kunnen genieten van de zon. 's Zomers kan het er echter ongemakkelijk warm worden. Serrezonwering wordt niet alleen aan de zijkant van de serre geplaatst, maar ook bovenop de serre. Zo vormt het een prachtig, harmonieus geheel. Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteerd, terwijl er een aangename hoeveelheid licht wordt doorgelaten.

Doordat het zonlicht wordt geweerd, zullen onder andere meubels niet verkleuren. Door een uitvoering met uitschuifbare zijgeleiders kan de schaduwgrens zelfs verlengd worden tot voor de serre.

Serrezonwering of screens?

Het grote verschil tussen serrezonwering en screens is dat serrezonwering ook bovenop een serre geplaatst kan worden. Dat ziet er niet alleen mooier uit, maar biedt ook nog eens meer bescherming tegen zon en warmte. Win-win!

Is serrezonwering iets voor mij?

Geniet je graag van het licht in je prachtige serre, maar wordt het een ongemakkelijk warme plek in de zomer? Dan is serrezonwering wat je zoekt. Deze inventieve oplossing zorgt ervoor dat jij het hele jaar kunt genieten van je serre. Weer of geen weer.

Omdat ieder interieur anders is, bieden wij een ruim assortiment aan ontwerpen en kleuren voor je zonwering. Zo vinden we altijd een design dat bij je past. We werken uitsluitend samen met gerenommeerde merken als swela en Dickson om kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. 

Wil je eens over jouw wensen praten met iemand die verstand heeft van zonwering?

Neem vrijblijvend contact op.

Gratis offerte

Gratis offerte aanvragen

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

5 zekerheden

100% gratis en geen verplichtingen. Je zit nergens aan vast.

Je betaald nooit aanbetalingskosten en ook geen voorrijkosten.

Altijd gratis inmeting.

Minimaal 2 jaar volledige garantie op alles en 5 jaar garantie op de motor.

Alles van a-tot-z goed geregeld.

100% vrijblijvend

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.