DBA zonwering logo
Afspraak maken

Maak een afspraak

We komen graag langs om je wensen samen te bespreken. Als je een afspraak maakt, ben je verzekerd van persoonlijk advies. Afspraken zijn altijd 100% vrijblijvend en wij rekenen er nooit kosten voor.

Of vul onderstaand formulier in

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

Screens

Wat zijn screens?

Een screen is een zonwerende oplossing die recht langs het raam naar beneden loopt. Hierdoor bespaar je niet alleen ruimte buitenshuis, maar kunnen screens ook perfect gebruikt worden als inkijkwering. De warmte komt het huis niet in, maar het zicht naar buiten blijft behouden. Screens zijn vrijwel op alle ramen - en zelfs deuren - eenvoudig te monteren en zijn ideaal wanneer er geen mogelijkheden zijn voor een knikarm- of uitvalscherm. Onze (windvaste) screens zijn bovendien erg goed bestand tegen harde wind.

Screens of uitvalscherm?

Het grote verschil tussen screens en een uitvalscherm is de ruimte die het inneemt. Omdat screens een vlakhangende zonwering zijn, nemen ze geen ruimte in. Een uitvalscherm staat altijd iets van de gevel af. Bovendien bemoeilijken screens inbraak en kan een inbreker makkelijk onder een uitvalscherm zijn ding doen. Screens zijn tot slot beter bestand tegen slecht weer, omdat ze vrijwel geen wind kunnen vangen. 

Zijn screens iets voor mij?

Ben je op zoek naar een zonwerende oplossing die niet te veel ruimte inneemt, bestand is tegen een stootje en daarnaast ook voor privacy zorgt zonder het uitzicht te beperken? Dan zijn screens de oplossing voor jou.

Onze screens zijn beschikbaar in veel verschillende ontwerpen en kleuren. Zo vind je altijd een doek dat bij jouw smaak en interieur past. Om kwaliteit te garanderen werken wij samen met gerenommeerde merken als swela en Dickson. 

Wil je eens over jouw wensen praten met iemand die verstand heeft van zonwering?

Neem vrijblijvend contact op.

Gratis offerte

Gratis offerte aanvragen

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

5 zekerheden

100% gratis en geen verplichtingen. Je zit nergens aan vast.

Je betaald nooit aanbetalingskosten en ook geen voorrijkosten.

Altijd gratis inmeting.

Minimaal 2 jaar volledige garantie op alles en 5 jaar garantie op de motor.

Alles van a-tot-z goed geregeld.

100% vrijblijvend

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.