DBA zonwering logo
Afspraak maken

Maak een afspraak

We komen graag langs om je wensen samen te bespreken. Als je een afspraak maakt, ben je verzekerd van persoonlijk advies. Afspraken zijn altijd 100% vrijblijvend en wij rekenen er nooit kosten voor.

Of vul onderstaand formulier in

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

Rolluiken

Wat zijn rolluiken?

Rolluiken zijn het meest veelzijdig onder de zonwering. Niet alleen houden ze perfect de zon buiten, ze hebben ook een isolerende, geluiddempende en beveiligende werking. Met rolluiken is je woning bestand tegen warmte, kou, licht, geluid én inbrekers. Bovendien zijn ze gemakkelijk te bedienen, onderhouden en kunnen ze veel beter tegen extreem weer dan de meeste oplossingen met doek. 

Rolluiken of screens?

Waar rolluiken en screens qua vorm veel op elkaar lijken, zijn de praktische voordelen van rolluiken vele malen groter. Screens bieden geen bescherming tegen kou, geluid en inbraak, ook al maken ze het inbrekers wel degelijk ietsje moeilijker. Ook zijn rolluiken veel steviger en kunnen ze wel tegen een stootje. Of dat nu van moeder natuur is of van boeven.

Is een rolluik iets voor mij?

Ben je naast zonwering ook op zoek naar (geluidsisolatie) en een stukje veiligheid voor je woning? Dan zijn rolluiken de oplossing voor jou. Onze rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende (RAL) kleuren en zijn beschikbaar in uitvoeringen van rond tot afgeschuind.

Wil je eens over jouw wensen praten met iemand die verstand heeft van zonwering?

Neem vrijblijvend contact op.

Gratis offerte

Gratis offerte aanvragen

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

5 zekerheden

100% gratis en geen verplichtingen. Je zit nergens aan vast.

Je betaald nooit aanbetalingskosten en ook geen voorrijkosten.

Altijd gratis inmeting.

Minimaal 2 jaar volledige garantie op alles en 5 jaar garantie op de motor.

Alles van a-tot-z goed geregeld.

100% vrijblijvend

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.