Markiezen

Wat zijn markiezen?

Onze persoonlijke favoriet en wat ons betreft de mooiste vorm van zonwering vandaag de dag: de markies. Optimale zonwering gecombineerd met een nostalgische en exclusieve uitstraling. Van welke kant de zon ook komt, markiezen bieden altijd bescherming. Naast het uitblinken in zonwerende eigenschappen, heeft de markies nog een bijzondere eigenschap: namelijk een nostalgische uitstraling en verfraaiing aan de gevel brengen. Klassiek of modern, een markies zorgt voor de finishing touch. 

Markies of uitvalscherm?

De keuze maken tussen een markies of uitvalscherm komt vaak neer op smaak. Qua voor- en nadelen hebben ze vrijwel dezelfde eigenschappen. Het enige voordeel dat een markies over een uitvalscherm heeft, is dat er ook aan de zijkanten doek zit. Dit is vooral voor laagstaande of draaiende zon handig. 

Is een markies iets voor mij?

Wil jij een zonwerende oplossing die je huis net dat beetje extra geeft? Dan zijn onze stijlvolle markiezen het helemaal voor jou! Je geniet met een markies van alle voordelen van optimale zonwering, maar wel met een nostalgische en exclusieve uitstraling.

Onze markiezen kunnen gemaakt worden van eindeloos veel verschillende doeken, in zowel ontwerp als kleur. Of je nu houdt van een klassieke streep, een effen kleur of een mooie print, wij vinden altijd een design dat bij je past.

Actie: 15% korting op herbekleden markies

Periode: november 2020 tm maart 2021

Is het doek van je markies vies en versleten? Dat is jammer, want het frame kan vaak nog makkelijk jaren mee! Wanneer je je markies herbekleed is hij weer als nieuw en ziet je gevel er weer piekfijn uit!

Demonteren doek

Frame grondig schoonmaken

Bij een houten frame opnieuw gronden, schuren en spuiten

Vernieuwen van alle katrollen en koorden

Nakijken bewegende delen

Herbekleden met gekozen doek

Eventueel handgeschilderd aanbrengen van een logo

Wil je eens over jouw wensen praten met iemand die verstand heeft van zonwering?

Neem vrijblijvend contact op.

Maak een afspraak

We komen graag langs om je wensen samen te bespreken. Als je een afspraak maakt, ben je verzekerd van persoonlijk advies. Afspraken zijn altijd 100% vrijblijvend en wij rekenen er nooit kosten voor.

Of vul onderstaand formulier in

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

Gratis offerte aanvragen

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

5 zekerheden

100% gratis en geen verplichtingen. Je zit nergens aan vast.

Je betaald nooit aanbetalingskosten en ook geen voorrijkosten.

Altijd gratis inmeting.

Minimaal 2 jaar volledige garantie op alles en 5 jaar garantie op de motor.

Alles van a-tot-z goed geregeld.