DBA zonwering logo
Afspraak maken

Maak een afspraak

We komen graag langs om je wensen samen te bespreken. Als je een afspraak maakt, ben je verzekerd van persoonlijk advies. Afspraken zijn altijd 100% vrijblijvend en wij rekenen er nooit kosten voor.

Of vul onderstaand formulier in

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

Knikarmschermen

Wat is een knikarmscherm?

In de industrie wordt het woord 'zonnescherm' vaak gebruikt als overkoepelende term voor veel verschillende producten. Dat kan soms wat verwarring veroorzaken. Een knikarmscherm is een zonnescherm dat vrijwel horizontaal aan de gevel hangt. Het scherm wordt in feite in een rechte lijn af- en opgerold en bewaard in een grote cassette aan diezelfde gevel. Deze cassette biedt bescherming van het doek als het doek opgerold is.

Een knikarmscherm, ook wel terrasscherm genoemd, is perfect geschikt om een schaduwplek te creëren in de tuin of op het terras, maar ook om ervoor te zorgen dat zonlicht en warmte niet binnen kunnen komen. Het doek beschermt in de meeste gevallen tegen wel 99% van de schadelijke UV-straling. Knikarmschermen bieden veel verschillende mogelijkheden in typen en uitvoering, zowel in de techniek en bediening als in het doek.

Knikarmscherm of uitvalscherm?

Het grote verschil tussen een knikarmscherm en een uitvalscherm is dat je onder een knikarmscherm heerlijk buiten kunt zitten en een uitvalscherm meer praktisch is. Bovendien worden uitvalschermen vaker gebruikt voor kantoren, voorgevels en bovenverdiepingen, waar knikarmschermen vaker voor terrassen en achtertuinen toegepast worden.

Is een knikarmscherm iets voor mij?

Ben je op zoek naar een zonwerende oplossing voor de benedenverdieping, die zowel binnen- als buitenshuis bescherming biedt, niet in de weg staat zoals een parasol en bovendien makkelijk te bedienen is? Dan is een knikarmscherm of terrasscherm wat je zoekt. Voor extra gemak kun je een scherm kiezen dat elektrisch te bedienen is.

Zo veel mensen, zo veel smaken, daarom bieden wij naast het scherm zelf een ruim assortiment aan designs en kleuren voor doeken van gerenommeerde merken als swela en Dickson. Wij vinden altijd een zonwerende oplossing die bij je past.

Wil je eens over jouw wensen praten met iemand die verstand heeft van zonwering?

Neem vrijblijvend contact op.

Gratis offerte

Gratis offerte aanvragen

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

5 zekerheden

100% gratis en geen verplichtingen. Je zit nergens aan vast.

Je betaald nooit aanbetalingskosten en ook geen voorrijkosten.

Altijd gratis inmeting.

Minimaal 2 jaar volledige garantie op alles en 5 jaar garantie op de motor.

Alles van a-tot-z goed geregeld.

100% vrijblijvend

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.