DBA zonwering logo
Afspraak maken

Maak een afspraak

We komen graag langs om je wensen samen te bespreken. Als je een afspraak maakt, ben je verzekerd van persoonlijk advies. Afspraken zijn altijd 100% vrijblijvend en wij rekenen er nooit kosten voor.

Of vul onderstaand formulier in

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

Horren

Voordelen van horren

De zomers in Nederland zijn heter en vochtiger geworden. Daarom hebben we vaker en langer last van insecten. Vanaf het vroege voorjaar tot de nazomer. Dat gaat gepaard met insecten zoals muggen, vliegen, wespen en meer. Met horren op maat hou je naast ongedierte, ook viezigheid in de lucht buiten, terwijl je toch kan genieten van een koel briesje. 's Avonds is het extra prettig, omdat je dan ramen en deuren open kan houden, om het huis af te koelen, zonder dat er van alles binnen vliegt.

Horren op maat

Jaarlijks installeren wij daarom heel veel horren op maat. Voor deuren, ramen, dakramen en meer. Het is één van onze meest gevraagde diensten. Daarin werken we met hoogwaardig materiaal van onder andere merken als Unilux (zoals op de afbeelding) en Zonnelux.

We komen altijd gratis en vrijblijvend langs om alles helemaal kosteloos in te meten, zodat alles perfect op maat past en afgewerkt wordt.

Verschillende soorten horren

We hebben allerlei soorten horren, dus we kunnen altijd iets gepast vinden. Jij hoeft dat niet allemaal zelf uit te zoeken. Wij kijken welke professionele en betaalbare oplossing past bij jou. Om drie voorbeelden te illustreren, veel gekozen oplossingen zijn: plisséfit enkel, plisséfit dubbelenkel en rolhor super +. Hieronder zijn ze afgebeeld in dezelfde volgorde:

hor
hor
hor

Wij leveren o.a. horren van Unilux

Unilux Horren

Unilux is een van de merken waar we bij voorkeur graag mee werken. Unilux is de grootste horrenfabrikant van de Benelux. Ze leveren kwaliteit maatwerk hordeuren en raamhorren vanuit hun eigen fabriek met 5 jaar garantie op elke hor.

Wil je eens over jouw wensen praten met iemand die verstand heeft van zonwering?

Neem vrijblijvend contact op.

Gratis offerte

Gratis offerte aanvragen

Je gegevens worden beveiligd verstuurd en opgeslagen.

5 zekerheden

100% gratis en geen verplichtingen. Je zit nergens aan vast.

Je betaald nooit aanbetalingskosten en ook geen voorrijkosten.

Altijd gratis inmeting.

Minimaal 2 jaar volledige garantie op alles en 5 jaar garantie op de motor.

Alles van a-tot-z goed geregeld.

100% vrijblijvend

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.